PLL_girl kérdése:
Nagyon sokat fáj a hátam, és ropog a gerincem. Hogy tudnám ezt megszüntetni?
Figyelt kérdés
Tizennégy éves vagyok, és nem rég abbahagytam az úszást hat év után. Mindenki azt mondja, hogy menjek vissza, de most már egyszerűen nem fér bele a mindennapos edzés a napjaimba, meg jóformán meg is utáltam már... naponta négyszer-ötször ropog a gerincem, és nagyon sokat fáj a hátam. Van valami gyógymód erre?2015. jan. 27. 12:51
2/6 anonim válasza:
Mindenekelőtt nagyon fontos a megfelelő fekhely, hogy egyenes háttal pihenhess. Korábban nekem is voltak hátproblémáim, mióta kényelmes ágyon, kizárólag egy laposabb kispárnával alszom elhanyagolhatóak a tüneteim. Szintén fontos, hogy minél kevesebbet cipekedj. Például a sulis táskádat ne egy vállon hordd, ha utazótáskát használsz, lehetőleg cseréld gurulósra. Valamint keress gerinctorna gyakorlatokat neten. Esetleg fogyassz kalcium és magnézium pezsgőtablettát. Részemről ennyit tudok tanácsolni.
3/6 anonim válasza:
Rendkívül fontos hogy keress fel egy jó masszőrt, vagy csontkovácsot. Egyenes testtartással állj, mikor állnod kell, mikor ülsz, akkor is, s legyen megfelelő a szék támlája. Erősítsd a hátizmodat hátizomgyakorlatokkal. Tartsd be az előírásokat, amit a masszőröd mond neked, mivel természetgyógyász bázisúak a masszőrök, s szerezz be alváshoz egy nyakpárnát. Ha ezeket mind betartod, egész gyorsan helyreáll a hátad.
4/6 anonim válasza:
Kérj meg valakit hogy miközben te egyenesen,kihúzva állsz, masszirozza a csigolyákat, huzza végig az ujját a gerincen
5/6 A kérdező kommentje:
köszi :)
2015. febr. 14. 15:40
6/6 gréti10 válasza:
Valószínűleg gerinc ferdülésed van ha Pesten laksz mindenképp Salus-ba menj!!! Marlok Feri bácsi a legjobb szakember meg gyógyít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!