Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Eldugult konyhai lefolyótól...

Eldugult konyhai lefolyótól fertőződhet az ivóvíz?

Figyelt kérdés

Pár napja kicsit hányingerem van és nem érzem jól magam.

Pár hete eldugult a konyhai lefolyó. Már mindennel próbáltuk kezelni, szétszedtük, piszkáltuk, de semmi változás. Szerelőt most nem tudunk hívni (nem telik rá a szüleimnek, nekem nincs rá pénzem), nem tudom meddig fogunk vele így szórakozni, ez nem állapot. (Nem putriban élünk!) Ilyentől lehet valami vírust elkapni? Lehetek ettől rosszul?

(Családi ház, csatornázott, 8 éve lett felújítva a vízvezeték és minden, a víz is vezetékes.)

2015. jan. 24. 23:19
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, mivel az ivóvíz nem a lefolyóból jön.Nincs is köztük összeköttetés.A tiszta víz a csapból jön, a szennyes meg folyik a lefolyón lefelé.Ha van lefolyótisztító szeretek, öntsétek bele a lefolyóba és hagyjátok hatni, mondjuk éjszakára, aztán reggel forró vízet is önthettek bele, ez általában leviszi a dugulást.
2015. jan. 25. 00:08
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Ezzel próbálkozunk, de még nem hat.

2015. jan. 25. 00:41
 3/4 anonim ***** válasza:
WC pumpával is próbálkoztatok? Esetleg egy erps vízsugár is leviheti a dugulást.
2015. jan. 25. 07:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Nem..

Két külön kör a kettő... Sehol nem keveredik a szennyvízcső, és a bejövő cső..

Egyébkent most " járvany"van, van az influenza.. Az is hanyingerrel ekzdődik, és avn egy gyomorpanaszos is..kb2 hete....( legalábbis az iskolát,ővodát es a munkahelyemet elnézve, ezt tapsztaltam

Szőrjatok szódabikarbónát a lefolyoba, majd espcetet rá, és bedugózni..

forró vízsugárarl prőbáljatok, és kérdezzetek körbe, hátha van ismerősnek csőgörénye..

Életünkben nem hívtunk ilyenért még szerelőt, pedig dugulásunk már volt

2015. jan. 25. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!