Valami tipp hogyan, , jöhetnék rendbe"?
Figyelt kérdés
Nos körülbelül két hete jelent meg az a ,,,tünet" hogy fekvőtámasz közben hirtelen megfájdul a tarkóm, ha letudnám írni akkor olyan mintha hirtelen elpatana vmi a fejemben és utána lüktet a fájdalomtól, és kissé szédülö is. Fürdés közbe szoktam légzőgyakorlatokat venni( nag levegő kifúj, agy hogy sokig bent tartani) és tegnap mikor vettem egy nagy levegőt és bent tartottam hirtelen el kezdett sötétülni minden körülöttem, szédültem, majdnem összeestem, de meg tudtam kapaszkodni. Szerintetek mi lehet a gond?(orvost ne ajánljátok , mert most külföldön vagyok, és egy ksi idő múlva megyek vissza)2015. jan. 24. 11:06
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!