Milyen jó küzdősport van?
hmm éértem.
hát akkor az is egy kihivás lenne, elérni azt hogy ne vágjanak a földhöz, persze könyü ezt igy mondani, na meg nem kis munka elérni. de ha megvan élvezet lehet egy olyan "képesség hatása alatt lenni. mert gondolom ez is olyan mint a lépcsőfokok, mint minden, kilehet fejleszteni hosszú gyötrelmes munkával hogy elérj egy szintet s hozzászokik a szervezet, s egy időután azt veszed észre hogy mások még próbálkoznak elesnek, te neked meg már rutin szerüen megy. és persze az élvezet is akkor van ha már tudsz "mindent, akkor már szinte játék az egész. legalább is én igy fogom fel, ez a véleményem, de nembiztos hogy igy van. Hát én mondjuk szivesen csinálnék Thai Boxot, bár lehet nem nekem való, mert tényleg elég kemény lehet, viszont biztos keményebbnek is tünnék a hétköznapi életbe, pár hónap elteltével mind fizikailag is, na meg egy erény, biztonságot ad ha elmondhatja magáról az ember h jár box edzésekre. A Kungfu se rossz, ott is adnak technikákat, jártam rövid ideig, nem volt rossz,nem is olyan kemény, csak mondjuk az nem olyan elerjedt a mi hazánkba.. úgyértem sokan inkább a thai boxot választanák
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!