Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Valami belsőszervi, vagy...

Valami belsőszervi, vagy csontelváltozás lehet?

Figyelt kérdés
Kb féléve észrevettem, hogy a jobb bordám alsó része, mintha beleakadna valamibe...kattan egyet. Az egész úgy mûködik, hogy pl oldalra fordulok egy kicsit & mintha valami bõrbe akadna bele a bordacsontom jobbalsó része. Voltam röntgenen & nem volt semmi eltérés, ultrahangnál sem volt baj & mondták hogy idegigyulladás lehet, öltözzek melegebben...ez 3 hónapja volt & azóta is érzem ezt a valamit. Ez mitõl lehet?
2010. febr. 7. 18:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Gondolom csak anatómiai oka van. Útban van egy sűrűbb izomrost vagy ín. Ez lehet akár izomgörcstől is. Ha nem fáj vagy nem zavar, akkor semmi gond, szerintem elmúlik.
2010. febr. 10. 18:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Hát zavarni nem zavar annyira, csak mikor van ez a "kattanás" akkor fáj utána 1 darabig.
2010. febr. 11. 16:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!