Vérévtel előtt ihatok szénsavas vizet is, vagy csak menteset?
Figyelt kérdés
Előre is köszi! :)2015. jan. 19. 18:06
1/12 anonim válasza:
Vérvételre éh gyomorral kell menni.Inni sem szabad .
2/12 A kérdező kommentje:
már hogy ne lehetne inni? :DD KELL inni, különben besűrűsödik a véred, és nem lehet majd levenni oO mindenesetre köszi, hogy szántál időt a válaszra :)
2015. jan. 19. 18:38
3/12 anonim válasza:
Sima vizet igyál.
És igen, inni ajánlott előtte! Ezt nekem egyszer vérvételen mondták, amikor nem tudtak vért venni, csak negyedszerre. :)
4/12 anonim válasza:
Ha nem néznek vércukrot ehetsz is. Inni meg simán kell.
5/12 anonim válasza:
4: Az éhgyomri nem csak a vércukornál fontos, hanem sok másnál is.
6/12 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2015. jan. 19. 19:13
7/12 anonim válasza:
Úgy látom itt csak az 5 ős tudja ,hogy kell vérvételre menni .De egyél igyál,ne bánkódjál,majd csak utána ha téves eredmények jönnek ki
1 voltam
8/12 anonim válasza:
Azért szerintem aki a vért veszi, jobban tudja, mit kell tenni, nem?
1 pohár sima víz.
Kben baromi nehéz is lehet vért venni.
9/12 A kérdező kommentje:
a kérdésem tényleg csak arra irányult, hogy ihatok-e szénsavasat.. természetesen csak tiszta vízről volt szó, semmilyen üdítőt nem ittam volt, enni tudom, hogy nem szabad. nem fogok vitatkozni, inni KELL. :)
2015. jan. 19. 19:43
10/12 anonim válasza:
Szénsavmenteset, és max 2 pohárral. A túl sok se jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!