Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a bajom?

Mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
21\L vagyok,ülőmunkát végzek,de ez mellett mozgok annyit,amennyivel nem kellene szerintem,hogy baj legyen,bár az életem nagyon stresszes,viszont rendesen eszek minden nap,arra is figyelek, hogy mit. Nyár végén végbélrepedésem volt, utána az hol elmúlt,hol nem,mert kemény volt a székletem és kevés is. Ez elmúlt,azóta pedig a végbélnyilásomon van kettő nagyon apró lila dudor,ami ha messzebbre gyalogolok akkor kidörzsölődik és verzik,már két hónapja nem múlik el,ez aranyér? A fenekem is viszket,nedvedzik tőle. Bár nem gyakran,csak ha felfázik,illetve kidörzsölődik. A mult hónapban volt egyszer egy hasmenéses esetem,amikor arra ébredtem éjjel,hogy nagyon fáj a hasam,most megint ez történt két napja,nem tudom ez vìrus e vagy mi,de utána amugy normális volt a székletem. A székletem mindig nézem,és sosincs vele baj,pont olyan amilyennek lennie kell,tehát gondolom tul nagy baj nincs lehet hogy csak átmeneti. Most két napja viszont úgy érzem hogy mindjárt bekakilok,de nem jön semmi,egész nap érzem az ingert.... Mi lehet ez? Tegnap reggel voltam wc-n minden rendben volt
2015. jan. 18. 06:49
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!