Mit tegyek? Hajnal 6 óta hasmenésem van, mintha csapból öntenék a vizet, és hányinger, hányás. Az orvos szerint vírus, és ki kell pihenni, de nem marad me bennem a folyadék és szédülök. Félek a kiszáradástól.
Figyelt kérdés
hányás már csak nagyon ritkán, de a hsmenés az ot van. megittam 1.5 liter vizet reggel nagy nehezen,és most próbálom legyűrni a másik 1.5 litert. nagyon remélem hogy marad bennem vmi folyadék, mert évekkel ezelőtt volt már hasonló, és majdnem leálltak a veséim, mert annyira kiszáradtam. mondjuk akkor 3-4 napig folyamatos hányás hasmenés volt, szalmonellával, és csak a végén kerültem kórházba.... mit tegyek? nagyon félek h megint ez lesz, és nem akarok meghalni. a legjobb lenne ha valahogy kaphatnék vénásan vizet....2015. jan. 17. 21:46
12/13 A kérdező kommentje:
hát a hányás az most nincs, bár néha még rámjön az émelygés. a hasmenés még megvan, és gyenge vagyok. de iszom mint a hülye. köszi szépen a tanácsokat :)
2015. jan. 18. 13:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!