Duzzanat a bőr alatt?
Figyelt kérdés
Nagyon zavar ez a dolog, mert időnként előjön, de nem tudok elmenni vele orvoshoz, mert magától elmúlik mire odajutnék. Tehát a csuklóm alatt kicsivel, az alkarom belső oldalán meg szokott duzzadni valami, és nem a bőr felszínén, hanem belül. Viszket is. Kb olyan a duzzanat, mint egy szúnyogcsípés 4-5szöröse. Csak nem a bőr felszínén. Tudni kell, hogy ezen a csuklómon van egy sérülés, elvágtam még pár éve és össze kellett varrni. Ekkor elvileg egy ín is elszakadt, de összevarrták. Nem tudom, hogy ennek lehet-e köze a duzzanathoz.. Nem tudom mi ez, de elég ijesztő, ahogy megnő a bőr, elég csúnya és kicsit piros is. Mi lehet ez??2015. jan. 15. 02:44
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!