Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tegnap voltam hasi ultrahangon...

Tegnap voltam hasi ultrahangon és a doki a bal vesémben egy 7 mm-es corticalis cysta-t talált. Azt mondta, hogy nem kell ezzel foglalkozni. Tényleg így van, hogy ez "nem gond"?

Figyelt kérdés
Máj tájékon voltak fájdálmaim azért küldtek el a vizsgálatra. Még egy vérvétel van hátra és szept.1-én megyek vissza a dokihoz. Mitől alakulhat ki? Mik lesznek a további lépések?
2008. aug. 20. 09:12
 1/2 anonim ***** válasza:
Tényleg így van. Nekem fel is szívódott.
2008. aug. 20. 11:23
 2/2 anonim ***** válasza:

A cysta kialakulásához hajlam kell.Nagyon sok embernek van.Ha nem okoz gondot,akkor tényleg nem kell vele foglalkozni,mert felszívódik.Ha esetleg megműtik,úgy is előjön.Nekem a petefészkemben van cysta.Volt amivel meg is műtöttek,a következő évben megint találtak egyet.A rákövetkező hónapba meg már nem volt.Szóval ne izgasd magad emiatt,ez nem halálos betegség.

eüs.

2010. jan. 1. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!