Mióta egy vámpíros könyvet olvasok, vért akarok inni, és ennek érdekében megvágom magam és megiszom a véremet. Ez szerintetek normális még?
Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 16:58
11/21 anonim válasza:
Én is imádom a vért mert tök finom..nemtom h mi a baj ezzel elvégre a testünk része a vér is mint a nyál..nem??és ráadásul a vér guszta is..:D jah és nem vagyok "ostoba tinilány"-.-
12/21 A kérdező kommentje:
köszi az eggyetértést :DD
2010. febr. 6. 21:00
13/21 anonim válasza:
Mi izlik nektek abba az undorito verbe nem tudom, de egyetek. Szerintem inkabb undorito mind finom:P FUJ.
14/21 anonim válasza:
Úristen, mekkora n00b vagy! Magadat vagdosod mint a kezdők! -.- Aki komolyan veszi a vérivást az minimum időt szán disznóvágásra vagy beáll hullaházi raktárosnak.
15/21 anonim válasza:
Szerintem ez nem beteges. Gondoljatok csak bele: ha véreztek az a legjobb megoldás, hogy szívjátok, így elál. Ami meg a hobbit ileti inkább az aktuális pasi nyakát szívogassátok. Sokkal izgatóbb!
16/21 anonim válasza:
Hmm....nem akarsz nekem is adni belőle most komolyan ?xD
17/21 anonim válasza:
de! kérsz? élvezni fogod!
(előző)
18/21 A kérdező kommentje:
:)))
2010. máj. 17. 22:12
19/21 anonim válasza:
a vérből csak a csibevér jó..sütve, hagymával és májjal hmmmm :)
20/21 A kérdező kommentje:
akkor kóstold meg egyszer a sajátodat is.... :DD finoom...
2010. máj. 29. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!