Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen mellékhatásai vannak a...

Milyen mellékhatásai vannak a növekedési hormonoknak 17éves korban (szomatotropin azaz STH, angolul: growth hormon GH)?

Figyelt kérdés
Helló 17 éves vagyok és a legkissebb az osztályban,szoktam kondizni és ott egyszer valaki ilyen készitményekről mondta hogy nővök ugyan tőlle de vannak mellékhatásai de ha jól szedem semmi nagy baj/visszafordíthatatlan nem lehet,de többé nem láttam a palit,de most van lehetőségem ilyet venni,és most tanácstalan vagyok
2010. febr. 6. 12:44
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

I-GH-1 100 kapszula +vitamin!!!!!!!

MHP Secretagogue Gold

Nutrabolics Hemotropin

VPX Hemogex!!!!!!!

Arginine-Ornithine 120db

GH Max 180db

GH Stack 210g

L-Arginine 1000 90db

Power Arginine 120db

ZMA 90db

EZEKRŐL LENNE SZÓ CSAK SERKENTŐK NEM KÍVŰLRŐL BEVITT HORMON(AZ ILLEGÁLIS ÉS NAGYON DRÁGA)

SOK HELYEN OLVASTAM HOGY VAN/NINCS MELLÉKHATÁSUK ÉS MÁR ELÉG TANÁCSTALAN VAGYOK,KÖSZÖNÖM ÉS VÁROM A TOVÁBBI VÁLASZOKAT!

2010. febr. 7. 11:29
 12/17 anonim ***** válasza:

Ezek a szerek testépítőknek vannak, mert a GH-ban és tesztoszteronban az a közös, hogy mindkettő fokozza a fehérjeszintézist, és így izomnövekedést is. Ezek NEM arra vannak kitalálva, hogy valakinek a magasságát növeljék...

Sajnos, el kell fogadnod, hogy ilyen magas vagy (amúgy egyáltalán hány cm vagy, hogy ennyire zavar???). Az egyedüli megoldás, hogy pár centit nőj, az, hogy eltörik a csontot a mindkét lábadban és utána egy kerethez rögzítik a két csontvéget és neked tekergetni kell, hogy távolodjanak egymástól. Gondolom, azt nem kell mondanom, hogy ez nagyon hosszadalmas és ISZONYÚ fájdalmas.

U.i.: Ha túl korán kezdted el a kondizást, akkor attól is lehetsz alacsonyabb, mert a kötött izomzat meggátolja a magasságbeli növekedést...

2010. febr. 7. 11:53
 13/17 A kérdező kommentje:

KB 156cm vagyok és másfél éve kondizom 55kg de hízni se tudok egy éve mértem magam és egy milimétert nem nőttem csak úgy hirtelen megállt a nővésem

EZEKTŐL NEM NŐHETEK EGYÁLTALÁN?

Köszönöm és várom a további válaszokat!

2010. febr. 7. 15:48
 14/17 A kérdező kommentje:
És a súlyom is ugyanannyi akármilyen hihetetlen is (pedig dolgoztam pékségbe ahol hízni akrtam és megettem minden cukros,csokis stb cuccot de nem megy )+0,2kg jött rám egy év alatt rendes táplálkozással!
2010. febr. 7. 15:52
 15/17 anonim ***** válasza:

Az aminosavak a fehérjék építőkövei, így nélkülözhetetlenek a szervezet, valamint az izomszövet számára. Fogyasztásnál, szálkásításnál elengedhetetlenek a minőségi, definiált izomzat kialakítása és megtartása céljából!TUDOM

DE akkor mi ez ?? link : [link]

talán parasztvakítás ?

2012. ápr. 21. 13:42
 16/17 anonim ***** válasza:

#15-ös:

Ez csak egy 3db aminosavból álló mix. Az igaz, hogy bizonyos aminosavak pár százalékban képesek egy hormonnak a szintjét emelni, de ez a hatás nem szignifikáns. Ráadásul, (elég korrekt módon) az egyik hozzászólásban még az eladó is mondta, egy 16 éves srácnak, hogy az ő korában még felesleges ezt szedni, mert semmi hatása se lenne.

Amúgy az igazi GH ill. GHRH hormonok peptidekből (aminosavláncok) állnak, vagyis csak injekcióban lehet őket beadni, mert az emésztőrendszerben aminosavakká bomlanának, így hatástalonok lennének (mivel a molekula nem tud a receptoraihoz kötődni). Mellesleg manapság biotechnológiai úton állítják ezeket elő, ezért csillagászati áruk van (injekciónként több tízezer forint). És ezek gyógyszernek minősülnek, vagyis szigorú szabályozás van velük kapcsolatban, nem is nagyon lehet ezeket illegálisan beszerezni.

2012. ápr. 21. 15:42
 17/17 anonim válasza:
A növekedéset izom szinten tuti nem állt le cska nincs hozzá elég infod , és pénzed rá , itt a kajára gondolok itt irják tisztán kajáltam amikor a pékségbe dolgoztam :D hogy lehet egy pékségbe tisztán kajálni ha minden szart megeszel , minimum kiszámolom a fehérje szénhidrát zsír szükségletemet , és ezután rátolom a tápkieget , ne higgy el minden hülyeséget , a novihormon okozhat gondokat ha észnélkül , orvosi vizsgálat nélkül tolják , de csakis 21-24 év felett lehetne megkezdeni sőt még elhet ezek is túl fiatalok hozzá 30-40 inkább , a Magasságra meg szarjá rá vannak aranyos kislányok is :D
2013. nov. 6. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!