Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Síelés után óriási térdfájdalo...

Síelés után óriási térdfájdalom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok.9 évig táncoltam,hip-hopot,már abbahagytam.itt azért valamennyit biztosan kopott a térdem.2 hete voltam 1 hetes sítáborba,ahol megtanultam síelni.a harmadik nap,amikor már nem felfele tapostunk,hanem piros pályán jöttünk persze még csak hóekébe,elkezdett fájni a térdem.és napról napra egyre jobban.most ott tartok,hogy szinte menni se tudok.mi lehet a baj??mit tanácsoltok??és milyen orvoshoz menjek el??gyerek,vagy milyen??
2010. febr. 5. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Fordulj reumatológushoz!
2010. febr. 5. 22:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Ja, megfázott a térded. Egyszer nekem is megfázott biciklin, télen is bringáztam sokat.

Nekem is volt olyan, hogy már menni is alig tudtam, mondjuk egy hétig, aztán meg elmúlt magától.

Kicsit jobb lett, de ez hülye tompa fájdalom mindig ott volt, és utána még egy évig is fájt, néha kevésbé, néha jobban, vissza-vissza tért a fájdalom.

Szóval nagyon rossz volt, de most már jó ideje nem fáj. Hát kellett neki egy év. De én nem mentem orvoshoz.

Igazából nem tudom orvos mit tud erre adni, talán valami krémet, gondolom.

2010. febr. 5. 22:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne csodálkozz hogy probléma lett a térdeddel miért kellett egy fejletlen szervezetet így terhelni? Van ilyen traumatológiai rendelés hogy térdsebészet, azt kell felkeresni.
2010. febr. 5. 22:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Először háziorvoshoz menjél hiszen mindenhova kell beutaló. És szerintem ez nem reumára hanem ortopédiára tartozik de majd a háziorvos megmondja.És ne várjál vele ha ennyire fáj a lábad. Jobbulást.
2010. febr. 5. 23:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Második! Arra nem gondolsz hogy porcrepedése vagy leválása lehet?
2010. febr. 5. 23:00
 6/6 A kérdező kommentje:
nemhiszem h megfázott.és amúgy mivel terheltem le a "fejletlen"szervezetemet??mások 3 éves korukba kezdenek el síelni,és 23 éves korukra sincs semmi baja.egy hetet síeltem,nem hiszem hogy nagy terhelés lenne.a 9 év tánc pedig hip-hop volt,ami nem terheli meg a térdeket,csak úgy mint egy normál mozgás.akkor mi van a versenytánccal,ami hivatalos térdkikészítő??vagy a kosár.az is rohadtul kikészíti a térdeket...
2010. febr. 6. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!