Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A combhajlatomnál csomók...

A combhajlatomnál csomók vannak mindkét oldalon a jobb oldalon nagyobbak. Mi lehet ez? Néha sajog is. Nem óriási csomókra kell gondolni pl nem látszik. Van még vkinek ilyen?

Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 14:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Zsírcsomók szerintem!Én mondjuk elszaladtam a dokihoz mikor kitapintottam:)Inkább mutasd meg!
2010. okt. 2. 14:35
 2/6 anonim válasza:
Lehet egy kis zsícsomód, de akár trombózis is:S
2010. okt. 2. 14:35
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is van, sőt a gerincem mellett is és a vállamban is, és időnként elkezdenek vándorolni..

Egyik helyen kissebb lesz másik helyen megjelenik egy apró az meg nőni kezd.

A Hasamon is van oldalt egy borsónyi, és pont a hátamon is ugyanazon a helyen, olyan mintha átlőttek volna..

2010. okt. 2. 14:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Egyesek azt mondják genetika ez, szerintem meg a túl sok pálmazsír (növényi zsír) az ételekben.

Lassan már mindenhez azt használnak.

Namost azt tudni kell errőla pálmazsírról, hogy sok országban tiltott élelmiszerbe keverni. Nálunk számos élelmiszer alapja, vagy második alkotója.

2010. okt. 2. 14:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Inkább nyirokcsomó lehet. Ennek sok oka lehet, orvos.
2010. okt. 2. 14:46
 6/6 A kérdező kommentje:
vékony vok nagyon nem hiszem h zsírcsomó. lehet h a foci miatt...
2010. okt. 2. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!