Mit lehet tenni a horkolással? Én ezt már nem bírom!
Van valami horkolasgatlo, amit a szajaba tesz es allitolag megakadalyozza a horkolast.
Ezenkivül orvosi ok is allhat mögötte, amit megmütenek, a szomszedunkkal ez törtent. (Pedig mi nem hallottuk at.:))
A megoldasig mindenkeppen javaslom mentalisan arra hangolni magad, h pl. elviselem a horkolast, ami segiti az alvasomat...stb - nem feltetlenül lesz igy, de a kerdesben szereplö mondatra es hasonlokra beallitva sajnos meg pluszban idegesit.
Igen, iszik alkoholt, nehezet eszik, és van némi túlsúlya. De ezeken nem akar változtatni. :-(
Most így olvasgatva a neten valami orra való tapaszról írnak. Erről hallottatok már?
Nekem van hova menekülni, a gyerekeknél van hely. :-) Csak hát az nem olyan...
Sajna a fülhallgató meg a füldugó nem jöhet szóba, mert a kicsik még kelnek éjjel, akkor nem hallanám.
Semmit nem ér a tapasz! (Tapasztalat.)
Én ha horkol a párom, áttaszigálom az oldalára, úgy kevésbé szokott, illetve igyekszem előtte elaludni. (Ami nem mindig sikerül.)
Mi a helyzet az énekléssel?
Három hónapig napi negyedórán át énekelni: umgá, umgá, umgá, umgá. Nekem ez segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!