Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mivel tudnám megnöveszteni...

Mivel tudnám megnöveszteni gyorsan a hajam?

Figyelt kérdés
mert nekem havi egy centit sem nő egy hónapban.Próbáltam ricinusolajat az kiszáritotta a hajam végét szoval levághattam azt ami nőtt..most tojásfehérjét szoktam a hajamra tenni mert állitolag attól is nő és szoktam különféle hajpakolásokat is. Szedek mindennap b vitamint és néha a vitamint is. Mit csináljak még kb 2 éve nem nő vagy max egy nagyon keveset.Plusz hamar töredezik,hamar zsírosodik, vékony szálú, nagyon kevés természetes szőke.

2015. jan. 8. 21:19
 1/3 anonim válasza:
Amit írtál az alapján szerintem a fejbőröd nincs a legjobb állapotban, zsíroskorpád lehet, ami gátolja a hajhagymáid normális működését. Próbáld ki ezt nekem pár hét alatt teljesen rendbe tette a fejem. [link] Egy hét után egy kicsit korpásodott, de utána abba maradt. Most már rendesen nő és nem is zsírosodik. Minden nap kell használnom, de ez csak néhány perc viszont cserébe elég egy héten egyszer hajat mosni még se loncsos.
2015. jan. 9. 06:22
 2/3 A kérdező kommentje:
sose volt korpám amugy.koszi kiprobalom
2015. jan. 9. 18:46
 3/3 anonim válasza:
A zsíros korpa rendesen nem látszik, mert a fejbőrre tapad és megfojtja a hajhagymát egy nagyon alattomos dolog, nekem is akkor derült ki, hogy ez okozza a gondot, amikor nagyítás alatt nézték a fejem. Szabad szemmel csak akkor vált láthatóvá, amikor kezelés hatására kiszáradt és levált a fejemről. Keres valakit aki megnézi a fejd ilyen nagyítós kamerával.
2015. jan. 10. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!