Mit tegyek? El vagyok keseredve nagyon.
Az a problémám, hogy szinte minden éven hízok vagy 10 kilót és igazából nem tudom, hogy miért. Az igaz, hogy nem mozgok túl sokat, viszont mellé keveset eszek bármi is legyen az. Nassolni ritkán szoktam mert egyáltalán nem vagyok édesszájú (ha eszek is édességet akkor is odafigyelek rá, hogy ne egyek belőle sokat). Általában naponta 2-3-4x eszek kis adagot és ez mindig így volt, vacsorázni is 5-6 óra körül szoktam. Tavaly nyáron még "csak" 73-76kg voltam, most meg már ütöm majdnem a 86-ot az alig 160 centimhez és érzem is magamon, hogy kényelmetlen. 2 éve majdnem egész nyáron szinte minden este futottam és nem értem el jelentősebb eredményt. Ami érdekes az az, hogy a ruháim ugyanúgy rám jönnek mint tavaly és nem feszülnek. Most már végképp szeretnék megszabadulni ettől a soktól, bármilyen akár drasztikus dologba is belekezdek de én nem vagyok hajlandó tovább így élni, ha így folytatom 5 éven belül leszek vagy 200kg. Nem akarom erre fogni de gondok vannak a hormonjaimmal is és nem tudom, hogy ez mennyit enged lefogyni. Lelkileg nagyon megvisel ez az egész...
18/L
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!