Gipszlevétel után mikor fogok tudni majd újra járni? Már el vagyok keseredve.
Bokatörésem volt még augusztusban. Megműtötték a lábam, csavarozták és tettek bele egy lemezt. Elég sokáig gipszben volt a lábam, most nemrég kivették a rögzízőcsavart egy két hete...Tehát most már terhelni kell újra a lábamat, jelenleg mankózok 2 mankóval, de ma már el kéne hagyni az egyiket...Nagyon fáj még a lábam ha rálépek... Felírtak gyógytornát, eddig két alkalommal voltam, és csinálom itthon is az eddigi gyakorlatokat de gyakorlatilag semmi változás... A gyógytorna 20 alkalomra szól, még van 18, és most már át kell álnom 1 mankóra, amitől eléggé félek, mert nagyon gyengének érzem magam...Nem is értem, ezt a 20 gyógytornát, ezt azt jelentené, hogy 20 nap után rendbejönnék?
Már szeretnék újra járni, de nem sok javulát érzek. Kétségbe vagyok esve, egyébként is dolgoznom kéne. Mit tehetnék, hogy minél hamarabb újra tudjak járni, mert már nagyon el vagyok keseredve...
Rendbe fog jönni a bokád,de a gyógytornán kívűl nagyon kell a saját pozitív hozzáállásod is.Írtad,hogy otthon is csinálod a gyógytornát és ez nagyon jó.Figyelj nagyon és minden plusz centi mozgástartomány növekedést úgy élj meg mintha olimpiát nyertél volna.A fájdalom idővel múlni fog,de soha ne kínozd magad.
A bal bokám kétszer tört el.Mindkétszer éppenhogy megúsztam a műtétet és a csavarozást.A második húsz évvel ezelött volt.Mindkét alkalom öt hét fekvő és öt hét járó gipszet jelentett.Viszont egyik után sem volt semmiféle gyógytorna.Talán akkoriban még nem volt divat,nem tudom.De a bal lábam, most,39 évesen térdtől lefelé úgy néz ki mint egy idős emberé,viszér duzzanatok,kékes-zöldes elszineződések.Pedig jobb lábas vagyok és a jobb lábam teljesen normális.
Ne add fel,ne félj,és ne ess kétségbe,nemsokára csak egy rossz emlék lesz.
Az orvosok segítenek de nekik te csak egy csepp vagy a betegek tengerében.Ne várj tölük csodát.
Részben vedd kézbe a gyógyulásodat és amikor megtörténik
....hát majd igen büszke leszel magadra.
Nagyon sok sikert,és mielöbbi /nem elkapkodott/ gyógyulást kívánok!
Tisztelt 02:49-es válaszoló!
Nagyon szépen köszönöm a bíztatást. Valóban, hamarosan már csak egy rossz emlék lesz ez a betegségem. Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!