Benyomódott fülzsír, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Volt egy csúnya megfázásom, és füldugulással pattogással kezdődött. Először azt hittem hogy csak ki kell pucolnom a fülem, ezért megpiszkáltam, de a bal fülemben benyomódott a fülzsír. Háziorvos már megnézte, ő mondta ezt is hogy mostmár csak azt érzem, és ne piszkáljam. Viszont olyan idegesítő. De ha orvos mondta hihetek neki, és nem kell elmennem kimostani, csak hagyjam békén? Kb. ovis koromban volt ilyen bajom és akkor elmúlt magától, de azóta egy türelmetlen felnőtt lettem :D Szóval ti mit tennétek a helyemben?2015. jan. 8. 08:27
1/2 anonim válasza:
Menj el függ-orr-gégészetre, ott biztosan kimossák, ha kell. Nem kell hozzá beutaló sem, szóval kérj egy időpontot és menj.
2/2 anonim válasza:
Kb. másfél perc alatt tisztára mossák a fül-orr-gégén. Valaki úgy jár fülmosásra, mint fogorvoshoz, évente, rutinszerűen :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!