Fülzsír felszaporodása, a füldugó miatt van?
Figyelt kérdés
Régebben nem volt ilyen problémám,csak mióta füldugót használok a férjem erős horkolása miatt.Általában hajmosás után jelentkezik, hogy bedugul az egyik fülem.
Nagyon kellemetlen.Mit tehetek.Fültisztító pálcát nem használok.
2014. nov. 26. 13:08
1/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen problémám ( pedig nem használok füldugót). Az Aurecon spray-t adták rá a gyógyszertárban, ez egy aloeverás sóoldat. Befújod a bedugult füledbe, és szépen feloldja a lerakódást... Hosszú távon használva sem okoz problémát... :)
2/3 anonim válasza:
Szerintem semmi köze a füldugóhoz. Nálunk mindenki azzal alszik évek óta, mert zajos környéken élünk és semmi baja a fülünknek.
Hajmosás után viszont el kell távolítani a fülből a vizet meg a sampont, jó hogy baja lesz a fülednek, ha benne hagyod.
3/3 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam a füldugóra,mert előtte nem volt ilyen gond.lehet hogy a dugóval betolom a hallójáratban levő fülzsírt, és bennt összegyűlik...a víz meg még jobban eldugítja...nem tudom, csak tippelek.
2014. nov. 26. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!