Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mellplasztika után mennyi...

Mellplasztika után mennyi ideig nem szabad szexuális életet élni? Van erre külön kitétel?

Figyelt kérdés
Pár hónap múlva mellnagyobbító műtétem lesz, és érdekelne, hogy utána mennyi ideig nem lehetek együtt a barátommal. Sok oldalon olvasgattam már, de mindenhol mást írtak. Ha nagyon vigyázunk, akkor szeretkezhetünk?

2015. jan. 7. 08:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Sok sikert és kitartást hozzá ! Mármint a műtéthez.

Javaslom kérdezd meg az orvosodat,aki csinálni fogja.

2015. jan. 7. 11:54
 2/3 anonim ***** válasza:
az orvosod fel erről világosítani. de ugyanaz vonatkozik rá amúgy, mint bárminemű más terhelésre. első héten tilos, 3. héten lehet, de óvatosan, pl négykézláb ne támaszkodj, párod ne fogdozza őket nagyon. elvileg 6 hét után lehet visszatérni a régi aktivitásodhoz minden téren. beleértve a szexet
2015. jan. 7. 13:16
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, és a jókívánságot! :) mindenképp megkérdezem, csak még nem beszéltünk meg időpontot, így gondoltam mindennek utána járok még időben!
2015. jan. 7. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!