Ki mernéd próbálni a hipnózist ezen az oldalon?
2010. febr. 5. 09:58
13/21 anonim válasza:
Semmi bajod nem lesz tőle az biztos. És nem leszel olyan mint egy hipnotizált csirke, bármikor abbahagyhatod.
Én beírtam múltkor, hogy legyek sikeres, és csomó ideig annak éreztem magam. :D Persze lehet h azért vt mert télle az vtm. :) Vagy a Jóisten segített:D
14/21 anonim válasza:
"h azért vt mert télle az vtm"
Legközelebb írd be azt, hogy "megtanuljak normálisan írni" :DDDDDDDDDDDDDDD
15/21 anonim válasza:
Te meg azt írd be, hogy "ne kötekedjek"!
Attól, hogy egy poénos oldalon, mint ez, össze-vissza írok, még lehetek sikeres, meg tudhatok normálisan gépelni.
16/21 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor majd megkukkantom, de nem veszem én se komolyan.
2010. febr. 5. 12:55
17/21 anonim válasza:
Ez nem is hipnózis,hanem valami szuggesztió szerűség:D
18/21 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy nem jössz ki a hipnózisból. Ha egy ideig nem kapsz szuggesztiót, akkor elalszol.
19/21 anonim válasza:
Most olvastam el. Kibrobálom, és majd beszámolok nektek. Amenyiben a hipnozis allat bepépesedik az agyam tudjátok, hogy szertlek titeket!:D:D xD
20/21 anonim válasza:
Nem csináltam végig a tíz pecet mert megfájdult a szemem. De 100%, hogy nem hatásos. Az oldal támogatoja egy flash játék készitő. :D Egy nagy rakásszar!
Ja és nem pépesedett be az agyam.:D:D Megusztam.=D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!