Ki mernéd próbálni a hipnózist ezen az oldalon?
2010. febr. 5. 09:58
1/21 A kérdező kommentje:
Vagy ha már kipróbáltad, nem ragadtál bele?
2010. febr. 5. 09:58
2/21 anonim válasza:
Én nem próbálnám ki! És ha nem tudsz belőle kijönni?! Szakember kell ehhez nem internet!!!!
3/21 anonim válasza:
A hipnózist csak élőben és hipnoterapeutávalé szabad kipróbálni, nem minden muatványosnál vagy idióta oldalon. Ez kb. olyan minthogy egy internetes oldal videója alapján megműtenéd-e anyukat vagy magadat? Idióták....
5/21 anonim válasza:
Te egy olyan oldalban hiszel aminek egy flash játék készítő oldal a ponzora?
6/21 anonim válasza:
Én megnyitottam, végignéztem és nem történt semmi. Nyugodtan nyisd meg.
7/21 anonim válasza:
Nyugodtan nyisd meg, olavsd el, vedd észre hogy mennyi hiba (tárgyi tévedés és stilisztikai hiba) van benne és aztán csukd be. Ez nem bátorság, hanem józan ész kérdése, hogy egy ilyen igénytelen oldallal nem foglalkozom 3 percnél többet.
8/21 anonim válasza:
Én kipróbáltam de nagyon zavart a hang és nem bírtam.Azért próbáltam ki,mert szerintem így nem lehet hipnotizálni valakit :D
9/21 anonim válasza:
Én kipróbáltam, de tiszta hülyeség. Nem jó semmire, ezt élőben kell szakemberrel csináltatni, nem interneten.
10/21 anonim válasza:
Én kipróbáltam, de semmit nem használt. Csak valami furcsa késztetést érzek, hogy megöljem Magyarország miniszterelnökét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!