Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi lehet a bajom? Mit vehetnék...

Mi lehet a bajom? Mit vehetnék be, mi tehetnék?

Figyelt kérdés
Imádok táncolni. Csak most is be vagyok zsúfolva előadásokkal és próbákkal. A main egy gyerek elájult a teremben. Én tánc közben is mindig rosszul vagyok, de nem szólok senkinek, mert nem hagyon abba. Néha suliban is. De mint most, az szokott lenni, hogy zsibbad a tenyerem, bárhova nézek foltokat látok, és lázasnak érzem magam, de nem vagyok az. Nagyon csúnyán köhögök, néha alig kapok levegőt miatta.
2010. febr. 4. 21:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Orvosról hallottál már esetleg?
2010. febr. 4. 21:45
 2/11 A kérdező kommentje:
De pont ez az hogy nem akarok orvoshoz menni
2010. febr. 4. 21:45
 3/11 anonim ***** válasza:
Na akkor az előző kommentelőhöz csatlakozom, táncosruhástól együtt lehet menni a doktorbácsihoz!
2010. febr. 4. 21:47
 4/11 anonim ***** válasza:

De miért nem akarsz elmenni orvoshoz? lehet hogy csak vitaminhiány? Eszel rendesen, iszol eleget?

De végülis nem muszáj elmenni orvoshoz, elájulhatsz próbán avgy mégjobb ha előadáson, esetleg ess úgy, hogy eltörd valamidet és akkor tényleg annyi a táncnak.

2010. febr. 4. 21:48
 5/11 A kérdező kommentje:
De anyám azt hiszi hogy hazudok, mert volt olyan hogy hányingerem volt, de nem hánytam amikor "akartam", és mondta hogy nem vagyok beteg, nem kell tettetnem magam
2010. febr. 4. 21:49
 6/11 anonim ***** válasza:
Akkor mit akarsz? Kinyúlni te is a parketten. Lehet valami vírus van benned, csúnyán köhögöl, foltokat látol, zsibbad a tenyered, ez valami kimerűltség is, például a szíved nem bírja a hajtást. Ez nem játék!!!!! Első az egészség!!!
2010. febr. 4. 21:49
 7/11 anonim ***** válasza:
Miért kell anyukád? Hány éves vagy? Szépen elmész a gyeekorvoshoz vagy körzetihez és elmondod hogy mi van. Biztos van, hogy délután rendel suli után. Vagy ha a suliban van iskolaorvos, oda is mehetsz.
2010. febr. 4. 21:50
 8/11 A kérdező kommentje:
Igen rendesen eszem zöldségeket, gyümölcsöket. Nem eszem túl sok csokit és Mekizni vagy Burger Kingezni egyáltalán nem szoktam
2010. febr. 4. 21:50
 9/11 A kérdező kommentje:
13 lány
2010. febr. 4. 21:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Akkor meg anyukádnak kellene elmenni orvoshoz. Én mindig figyeltem a gyerekemet mert 13 évig népi táncos volt. És láttam rajta mikor kell pihennie, vagy vitamint szednie, és elkísértem az orvoshoz, ha valamilyen problémája volt. És a végén megmagyaráztam neki időben kell abbahagyni, amíg nem lesz komoly baja!
2010. febr. 4. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!