Mi a teendő ha beáll valakinek a dereka?
Figyelt kérdés
Keresztapámnak tegnap beállt a dereka. Segíteni szeretnék neki csak nem tudom hogyan, mitévő legyek.2015. jan. 2. 10:02
1/4 anonim válasza:
Az egyik ismerősöm azt mondta, ellentétes irányba kell mozogni, úgy mutatta, mintha hullahop karikát mozgatna a derekán. Amúgy szoktak injekciót adni vagy kemény fekhelyen aludni. Nemsokára senki sem lesz beteg ezen a földön.
2/4 anonim válasza:
Nem ártana kihívni az ügyeletet, akik injekciót adnak neki, hogy meg tudjon mozdulni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2015. jan. 2. 12:02
4/4 anonim válasza:
Ma én is nagyon szenvedek a derékfájástól, még akkor is fáj ha megyek, csináltam egy gerinctornát, még rosszabb lett.
Szerintem dörzsölje be valamilyen reuma krémmel és pihenjen.
"Nemsokára senki sem lesz beteg ezen a földön." mondta az 1-es hozzászóló, kifejthetné, hogy hogyan érti ezt, mert nekem már most jó lenne. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!