Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nem birom tovább. Horkolás...

Nem birom tovább. Horkolás ellen valami?

Figyelt kérdés
Apum nagyon horkol..rettenetes..természetesen különszoba van de én ugy is hallom...egész éjjel forgolodok és nem tudok aludni...reggel totál fáradt vagyok...füllhallgatóval alszom mostanában...de az nm megoldás...és a telefont is meriti nagyon....s még az h nem akar orvoshoz fordulni...szoval tehetetlen vagyok:((segitsetek:(
2010. febr. 4. 18:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Füldugó. patikában kapsz, nekem a piros dobozos Szundi nevű vált be.
2010. febr. 4. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Anyukád győzze meg, hogy menjen orvoshoz, mert komoly egészségi problémája lehet. Szervi oka van, akár bele is halhat. [link]
2010. febr. 4. 22:52
 3/4 A kérdező kommentje:
hat anyum is azt mondja hogy ugysem egyezik ilyenekbe bele....szerintem csak a fuldugo fog segiteni rajtam...de rajta?:(
2010. febr. 5. 21:11
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell beletörődni, hogy úgyse egyezik bele. Elvégre ti vagytok a családja, nem lakatlan szigeten él. Olvass el egy pár cikket a linkről és meséld el neki. A saját egészségét nem kockáztathatja, ha esetleg egyszerű módon lehet segíteni rajta. Ő is felelős magáért és tiértetek is.
2010. febr. 6. 08:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!