Mikor lehet inni újra?
Figyelt kérdés
27-én volt egy kisebb alkohol mérgezésem, nem annyira komoly, hogy kórház legyen belőle, de utána napokig rosszul voltam azt hittem végem lesz. Most már tegnap óta tökéletesen jól vagyok...A kérdés, hogy alkohol mérgezés után mennyi idővel lehet inni? Mert ma szilveszter és hát csak kellene, nem akartam, de haverok nem hagynak, hogy meg kell ünnepelni. Szóval nem az a cél, hogy totál be rúgjak, csak, hogy igyak.
Ez lehetséges ennyi nap elteltével?
Csak, mert hallottam, olyat, hogy alkohol mérgezés után aki ivott egy korty bármilyen alkoholt, utána egy kortytól is hány ingere volt.
2014. dec. 31. 16:55
1/1 anonim válasza:
ne legyél b*sz*rva...nem menő.
Igyál gyengébbet mongyuk whisky-kóla abból sokat lehet...
de pálinka esetlegg erősebbek...az ma lehet nem megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!