Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Enterobene-Ratiopharm után...

Enterobene-Ratiopharm után lehet alkoholt inni?

Figyelt kérdés
2014. dec. 31. 15:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehetni lehet,de a hasmenésnek nem tesz jót az alkohol.
2014. dec. 31. 16:07
 2/5 A kérdező kommentje:
és ha mondjuk beveszek 3 szemet, de utána iszok is illuminált állapotig akkor lehet vmi következménye(m)?
2014. dec. 31. 16:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Hasmenésed nagy valószínűséggel nem fog megszűnni attól a 3 szemtől,főleg mivel iszol is mellé.A hasmenésnek az alkohol nagyon rosszat tesz.Akár erősebb is lehet + még hányhatsz is mellé.
2014. dec. 31. 16:21
 4/5 A kérdező kommentje:
Annyira nem megy a hasam csak annyi, hogy ma 3x voltam és mindig híg lőtt de nem teljesen szal nem víz szerű. Biztonság kedvéért gyógyszert veszek be. Csak mivel szilveszter van így kellene inni is persze wc van ott, inkább a gyógyszer+alkohol együttes hatásától tartok.
2014. dec. 31. 16:27
 5/5 A kérdező kommentje:

Amúgy, még itthon kellett utána. Bevettem egy párat és rám se jött. Valószínűleg a sok alkohol miatt nem is gondoltam rá. Reggel fél 8ig mire hazaértem kibírtam, és utána se kellett.

rájöttem, hogy mindig ez van szilveszterkor, mert karácsonykor meg utána annyi mindent eszek össze-vissza, hogy 29-30-31re már nem bírja a gyomrom és a belem így megy a hasam...

2018. jún. 14. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!