Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Cukorbetegek, Adnátok tanácsot...

Cukorbetegek, Adnátok tanácsot egy elkeseredett barátnőnek?

Figyelt kérdés

Szóval tanácsokra, ötletekre van szükségem.Barátom régóta cukorbeteg, de még mindig magas a vércukorszintje!!Cukros dolgokat egyáltalán nem fogyaszt..

Tanács kellene, hogy ti mit esztek?Valami teát használtoke a vcukorszint csökkentése érdekében?

Ja és kenyeret azt sokat eszik..azt ne is irjátok , hogy le kéne mondjon róla, mert az nem fog menni..Tudom, hogy pedig az volna a legfontosabb!!!!

Szóval se ételizesitőt, se olyan fűszert nem használok amibe lehetne cukor!!!Tényleg szeretném, hogy végre már legyen stabil!! Ti hogy értétek el?

2010. febr. 4. 07:06
1 2
 11/12 anonim válasza:
Ne csodálkozz hogy az orvos le sem pipálja a párod, ha a páciens nem együttműködő a doki se tud vele mit kezdeni.Az éhségérzet a magas cukorszint miatt van,nagyon fontos lenne a diéta betartása.Nem tudom tisztában van e a párod azzal,hogy a magas VC érték miatt ha nincs kordában tartva hosszútávon vaksághoz vezethet?-de nem ritka a végtag amputáció sem!!!Megér neki ennyit a makacssága???Gondolkodjon el rajta és fogadja meg a diabetológus tanácsait!!!
2010. febr. 8. 16:38
 12/12 A kérdező kommentje:

Édes vagy..Amúgy meg együtt müködik az orvossal...aki azt állitja, hogy nyugodtan cigizhet mert semmi köze a cukorszintjéhez....!!!! meg hogy "idegeskedhet" is, mert az se folyásolja be....meg kb-7 hónapja kellene inzulint váltani, hogy probáljunk ki másat, de valahogy nem jutunk el odáig...

És képzeld h az az egy gondja van h többet eszik mint egy átlagos ember..erről nem tud lemondani, mert ha éhes akkor éhes. Nem kritikákat várok, hanem tanácsokat h ki hogyan éli/élte meg, vagy hogy valami módszert tudotte alkalmazni.

Ő is és én is tisztába vagyunk azzal amiket irtál "előző".

2010. febr. 9. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!