Japán kristálygomba hízlalhat? Nem úgy van, hogy a cukrot a gombák lebontják, és nyugodtan ihatják még cukorbetegek is? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Nem tudom köze lehet a hízásomnak a gomba fogyasztásához(1 hónapja iszom), de 2 kg-mal többet mutat a mérleg. Lehetséges hogy azzal hogy helyreállítja az emésztésem nem a fogyáshoz segíthet,hanem a hízáshoz is? Valakinek tapasztalat ezzel kapcsolatban? Nem tudom merjem-e tovább inni, nem akarok még többet hízni, fogyni szeretnék!2011. jún. 29. 13:34
1/2 anonim válasza:
szia.nézd én 45 kilo vagyok é a barátnöm pont azért ajánlotta hogy hátha hizok töle.a kefir gomba az amit te keresel.az nem hízlal,az csak minden nyavaja ellen megvéd.
2/2 anonim válasza:
Ez a gomba arra való, hogy normalizálja a testsúlyt, úgyhogy az aki hízik, azért teszi, mert túl sovány, aki fogy tőle az meg duci... Egyébként a kristálygomba másnéven vizi kefírgomba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!