Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek a stressz okolható...

Szerintetek a stressz okolható mindenért? Bővebben lennt

Figyelt kérdés
5 hónapja,lassan 6 vagyok eggyütt a párommal 9 áv van köztünk én 21 ő 30,azért látszik a gnerációs szakadék,ennyi idő alatt eljutottunk oda hogy majdnem szakitott velem de visszakönyörögtem magam igy viszafogadott de nem mond semmi biztatót hogy velem marad e vagy sem hanem azt mondja hogy nem tudom és bizonyitanom kell neki is és magamnak is,na azt tudni kell hogy rendkivül stresszes ember vagyok,ezek mondatok hallattán persze hogy felizgatom magam olyan szinten hogy enni,aludni nem tudok,fáj a hasam és a múlt éjszaka történt egy hasonló eset miatt hogy fájt a szivem vagyis iszonyatosan szúrt....szokott fájni de nem ennyire....nagyon rossz volt,és ez miatt a stressz okolható hogy ennyire fájt?

2014. dec. 29. 07:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha valaki nagyon figyel saját magára, akkor sok mindent észrevesz és képes mindenféle betegséget felfedezni. Az a 9 év ugyan nem generációs szakadék, de Te nyilván gyerekesebb vagy, Ő meg érettebb.
2014. dec. 29. 07:20
 2/5 anonim ***** válasza:

A stressztöl igen sok minden baja lehet az embernek.

De ettöl függetlenül az igencsak baj, hogy "visszakönyörögted" magad. Ezzel csak magadat járattad le, Ha nem akar a barátod veled lenni, akkor miért erölteted magad rá? Így csak annyit érsz el, hoyg neked semmivel sem lesz jobb, ö addig "használ" téged, amíg nincs jobb, utána meg minden további nélkül otthagy.

A helyedben tudomásul venném, hogy túl gyerek vagy egy komoly kapcsolathoz, a barátoddal nincs közös jövötök, szedném a sátorfámat és nem aláznám meg magam azzal, hogy egy olyan valakire tukmálom magam, akinek nem kelllek.

2014. dec. 29. 07:33
 3/5 Manócska1 ***** válasza:
őszinte leszek. szerintem sem kellett volna viasza könyörögnöd magad. megértem,hogy ragaszkodsz hozzá,de ha nem kellesz neki kár rátukmálni magad. úgy sem lesz jó vége. szerintem vedd tudomásul hogy nem jössz be neki és keress magadnak mást. sok szerencsét kívánok.
2014. dec. 30. 10:17
 4/5 A kérdező kommentje:
az a legfurább az egészbe hogy nagy szerelemnek indult...és azt tudni kell rólam hogy én Bordenline-ban szenvedek ez miatt leheeet a túlzott ragaszkodásom...megbeszéltük a dolgokat és mondja hogy szeret stb csak az érzelmi bizonytalanság...bár mostanában nagyon kedves velem...lehet ott rontottam el hogy túlzottam kimutatom az iránta való szerelmemet...
2015. jan. 7. 09:42
 5/5 Manócska1 ***** válasza:
szia. örülök hogy sikerült megbeszélnetek a dolgokat. igen,lehet hogy ott rontottad el. minden jót nektek
2015. jan. 8. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!