Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Elmúlt már a h1n1?

Elmúlt már a h1n1?

Figyelt kérdés
2010. febr. 3. 21:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
74%
Érdemes azt is megnézni mennyi hasznos inforáció van ott a különböző tévhitekkel kapcsolatban, elsősorban azért onnan idéztem! ;)
2010. febr. 25. 16:55
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Jelen lesz évekig valószínű. Nem kétséges, hogy védőoltásokra szükség van, azt laikusként nem tudom megítélni, hogy a kötelezőn kívül elbírja-e főleg gyermekek szervezete az egyre több ajánlott oltást egy lehetséges veszély nevében, de azt tudom, hogy sok tudományos vizsgálat és tanulmány létezik, és folyik a mai napig is az oltások és az autoimmun betegségek kapcsolatát elemezve. Ez aggaszt.

Tudom, hogy egy influenza vírus (a sima is) hogy leveszi az embert a lábáról, tehát nem veszem félvállról. Viszont a H1n1 ről csak a hírekben hallottam, és félfüllel hogy volt valakinek a valakije aki elkapta a városban. De se a gyerekeknek a suliban, se rokonok között több városban, se barátos, se ismerősök nem kapták el, sem azok ismerősei. Tehát nem értem a járvány dolgot. (Előző években gyerekek osztályában is volt sima influenzás, rokonok között is).

2010. márc. 14. 15:37
 13/14 anonim ***** válasza:
Lehet, h valaki alapból immunis rá?? A vírus tuti, hogy a szervezetembe került, de mégse lett semmi bajom(de az egész családom beteg volt), nem voltam beoltva.
2010. aug. 20. 20:28
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem lehet, mert az ismeretséget nem örököljük, tehát ha anyukád volt influenzás mielőtt megfogantál volna, te akkor is influenzás leszel egyszer.
2010. aug. 22. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!