A fülcimpám hátsó felén nagy dudor lett és fáj is. Mi lehet ez? ( részletesen lent)
Figyelt kérdés
Igazából nem is a hátulján hanem a fülcimpámban van a duzzanat csak hátrafele kidudorodik. Ha megnyomom fáj és puha is. Mi lehet ez?? És vajon mitől?
Válaszokat köszi
2010. febr. 3. 20:02
1/5 anonim válasza:
Fülbevaló belövés, esetleg, vagy allergiás vagy a fülbevalódra? Ilyenre gondolok.
2/5 A kérdező kommentje:
nincs kilőve a fülem :) :D
2010. febr. 3. 20:14
4/5 anonim válasza:
Ha nincs fülbevalód lehet gennyes pattanás, ami még nem érett meg a kinyomkodásra.
5/5 anonim válasza:
Ne aggódj, nekem is volt ilyen, az egy pattanás. Nekem is fájt és pár hét múlva csak úgy brahiból megnyomtam és egy nagy adag ilyen fehér cucc ki jött belőle. :S (nem olyan mint egy normál patinál hanem fehérebb) Kicsit fáj mikor kinyomod de utána pár nap múlva eltűnik teljesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!