Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Állástól rosszullét?

Állástól rosszullét?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Van egy olyan problémám, hogyha állnom kell (egy helyben, stb..) akkor rosszul leszek. Olyan, mintha melegség hullám járná át a testem, és hányingerem lesz. Másképp nem tudtam megfogalmazni. Mitől lehet? Adódhat gyomorsav miatt? Szedek savlekötőt.

Nagyon fontos lenne kiküszöbölnöm ezt a problémát, mert jan.1-től kezdenék az új munkahelyemen, pultos-felszolgálóként ami ugye állómunka. Elég jól fizetne, és mivel egyedül lakom szükségem is lenne rá!

Valaki volt/van hasonló helyzetben?

2014. dec. 27. 13:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha sokáig bámulsz egy pontra, nem mozogsz kicsit vagy nézelődsz, akkor leszel rosszul. Munka közben nem hiszem, hogy észre fogod venni, annyi dolgod lesz.
2014. dec. 27. 13:23
 2/3 anonim válasza:
igen enis ezzel kűzdök, es ez az alacsony vérnyomástól van. én sose választanák álló munkát mondjuk mert ezzel eggyütt kell èlni az en orvosom ezt mondta persze lehet inni kávèt, kolát ami feljebb viszi.
2014. dec. 27. 13:23
 3/3 anonim válasza:
Nekem ugyanez a problémám, szintén alacsony a vérnyomásom. A kávé nálam csak ideig-óráig hat, viszont azt már én is megfigyeltem, hogy ha sétálgatok kicsit, akkor nincs gond. Az orvosom szerint a sport jó hatással van az állóképességre, vérnyomásra. pl. futás
2014. dec. 27. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!