Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám eltüntetni vagy...

Hogyan tudnám eltüntetni vagy legalább enyhíteni? (s. ü. r. g. ő. s. )

Figyelt kérdés
Van egy bazinagy véraláfutás a lábamon (csodás testneveléstanáromnak köszönhetően...) és örülnék ha eltudnám tüntetni péntekig (fontos). Eddig jegeltem most meg körömvirágkrémet tettem rá (később még jegelem). Tudom, hogy még sötétedik, de próbálom megelőzni (ha most teljesen besötétedik tudom, hogy kell hozzá vagy' egy hét hogy eltűnjön:S) . Tudok esetleg valamit? Köszi a segítséget.
2010. febr. 3. 15:37
 1/6 anonim válasza:
hagyni kell természetesen begyógyulni...de nem tom jó ötlet-e de valami féle alapozót vagy valami hasonlót kenhetsz rá, hogy halványabb legyen...
2010. febr. 3. 15:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Nekem is volt véraláfutásom és alapozót használtam. Tettem rá púdert is meg korrektort.

Lehet hülyén hangzik, de a lábadnál is meg lehetne próbálni. Ha nem is teljesen, de jelentősen halványítaná.

2010. febr. 3. 15:42
 3/6 anonim ***** válasza:
Gyógyszertárban lehet kapni piócakivonatot tartalmazó krémet 1000 ft kb.,a lányomat megharapták óviban,már liában pompázott mikor hazajött,és 2 nap alatt elmúlt tőle!
2010. febr. 3. 15:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.E [link] a krém:
2010. febr. 3. 15:46
 5/6 anonim ***** válasza:
A felszívódását kell elősegíteni nem elfedni. A Diana sósborszesz nponta ötszöri bedörzsölésével gyorsítani lehet a felszívódását.
2010. febr. 3. 15:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen holnapra meglesz a krém, addig meg jegelem. Amúgy én sem elfedni szeretném, hanem eltüntetni:) Köszi a válaszokat!
2010. febr. 3. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!