Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Az káros ha igy alszom el?

Az káros ha igy alszom el?

Figyelt kérdés
esténként ha fülhallgatóval ilyen benyomóssal, egy klasszikus nyugtató zenei rádióra alszom el, ami telórol megy. az káros lehet ? csináltam már ilyet, általába reggelre az aksi ugye eléggé felmelegszik, volt h 8 órát egyhuzamba ahogy számlálta az időt a program..
2014. dec. 24. 22:37
 1/3 anonim ***** válasza:
En is igy alszom el! :D
2014. dec. 24. 22:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem túl hangos a zene akkor nem. Szerintem max a telefon aksijának lehet baja a folyamatos használattól.
2014. dec. 24. 22:43
 3/3 A kérdező kommentje:

Értem akkor jó!

Na és azt hogy lehetne igy megoldani, hogy mellette ébreszteni tudjam magam ? hogy meg is halljam, lehet reggelre már általába kimozdul a fülemből a fülhallgató, de volt már olyan h benne maradt, és még az is valamivel tompitotta a hangokat.

2014. dec. 25. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!