Nagyon karos, ha csak 5-7 orat alszom hetkoznaponkent? (kb.1:00-tol 6:40-ig)
Figyelt kérdés
2009. dec. 2. 21:32
1/13 anonim válasza:
Attól függ, hány éves vagy. Átlagban az 5 óra kevés, a 7 már elég lehet.
2/13 anonim válasza:
Én is ennyit alszom. Én 25 vagyok.
3/13 anonim válasza:
attól függ hány éves vagy. egy felnőttnek napi 6-7 óra alvás is kielégítő lehet (persze az optimális a 8 lenne), de például egy fejlődésben lévő tinédzsernek több alvásra van szüksége, ez a személyes igénytől függ, lehet akár 10 óra is. de ha te így rendben érzed magad, nem vagy kimerült, és hétvégén kicsit több időd van aludni, szerintem nagy bajod nem lehet.
4/13 anonim válasza:
Én is ennyit szoktam, inkább 6-7-et.
18/L
Am tudom, h nem egészséges :S és az alvókám is jó, csak mindig elhúzom az időt :S, olyan kevés az idő. :S
Aki keveset alszik fiatalon, nagyobb az esélye a cukorbetegségre és az elhízásra :S Szal igyekszem azért minél többet aludni és hétvégénte bepótolni :D
5/13 anonim válasza:
Én is csináltam évekig, de nagyon nem egészséges.
Mi a fenének vagy fent éjfél után, ha 7 kor kelned kell?
Szétfogod cseszni az idegrendszered.
6/13 anonim válasza:
Hát azért próbálj meg többet aludni,mert a testednek több időre van szüksége a regenerálódáshoz!!Ahogy itt irták elöttem hosszútávon igy szétfogod cseszni az idegrndszered az meg kihat a többi szervedre!A minimum sztem legyen inkább 7 óra alvás;)
7/13 anonim válasza:
Nagyon! én is ezt csinálom és vmikor már alig élek és a suliban alszom el:S próbálok változtatni! te is aludj!!!
16/l
8/13 anonim válasza:
Én átlagba 2-3tol szoktam 5 ig :É/hajnal/
16/L
10/13 anonim válasza:
Nem vagy ám olyan fontos és nélkülözhetetlen, hogy neked éjjel egyig kelljen fennlenni! Rengeteget árt, még a szívet is tönkreteszi szép lassan. Gondold át és rendezd át az életedet! Menni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!