Miert nem tudom megkulonboztetni a jobb-bal kezem-labam/oldalt/iranyt?
bal kezzel irok, teszek par dolgot de a jobbot ugyanugy hasznalom pl.kupak lecsavarasa, vagas olloval stb. sosem zavart h nem tudom megkulonboztetni a ket iranyt, de sokan ezen elviccelodnek es nem ertik h hogy lehet az h valaki nem tudja kapasbol ravagni a valaszt h bal-jobb...felre ertes ne essek,meg tudom kulonboztetni de kis gondolkodas kell. erre a doktor keresztdominancia magyarazatot adott,de semmi tobbet.
neha vannak furcsa esetek pl mikor utcan eligazitasert erdeklodnek tolem,en meg a jobb-bal helyett mindig az "erre" "arra" eligazitast adom.a jobb bal szot szinte sose hasznalom.
kinek van hasonlo tapasztalata? mitol van ez? koszonom az ertelmes valaszokat. 20/L
Lehet tanulási zavar, vagy a kevert dominancia miatt is.
Nekem is van ilyen, másodpercekig tart eldönteni, hogy merre van a jobb és a bal oldal. Ráfogom a diszlexiámra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!