Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Örökölhető a tűzfolt?

Örökölhető a tűzfolt?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 09:50
 1/6 anonim ***** válasza:
mivel ez egy anyajegy, igen. lézerrel lehet kezelni ha nagyon zavarna.
2010. febr. 9. 18:24
 2/6 anonim válasza:

Az anyajegy örökölhető? :O

Ezt jó tudni...

X-en vagy Y-on öröklődik?

2010. febr. 9. 21:46
 3/6 anonim ***** válasza:
naná. ne mondd, hogy még nem láttál ilyet: anyajegyes szülő, anyajegyes gyerek. x-szel, ha láttál már anyajegyes férfit.
2010. febr. 10. 07:16
 4/6 anonim ***** válasza:
vagy mi anyajegyes nőt. férfi xy, nő xx. a nők tökéletesebbek, hát nem csodálatos??
2010. febr. 10. 07:17
 5/6 anonim válasza:

az x a hibás rengeteg dologért!

Ha x-en öröklődik egy betegség, akkor a nő alattomos módon akár csak hordozó is lehet, de a férfin meglátszik, és nem fertőz tovább (hacsaknem szándékosan, de valljuk be: ez rtika...)

De egy nő??? Megfertőzné az egész világot!

Amúgy meg most is örök életünk lenne, ha már az első nő nem eltt volna olyan ostoba selejt... XD (NE VEDD KOMOLYAN!!! Nem sértésnek szántam... csak kicsi visszavágásnak, hogy ne érezzétek magatok annyira nyeregben... Valójában tisztelem és becsülöm a nőket. De csak a hülye humor kedvéért, meg mert péntek este van leírtam egy kis ilyet is. Remélem nem sértődsz meg rajta...)

2010. febr. 12. 23:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Én semmiképpen sem.Ez van,beosztom.:-)
2010. febr. 13. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!