Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mitől lehet ez a "roham"?

Mitől lehet ez a "roham"?

Figyelt kérdés
Néha pár másodperccel miután felkelek ülésből vagy fekvésből pár másodperce elszédülök ilyenkor legtöbbször nem látok semmit, nem tudom irányìtani a testem. Ha szerencsém van állva tudok maradni de van h erősebben jön rám ilyenkor olyan mintha ezren űvöltenének a fejembe, ugy érzem mintha rángatózna a fejem, és mintha pár másodpercre álomba zuhannék, ilyenkor legtöbbször el is taknyolok, legutoljára szerencsére épp fotelba landoltam, de pár másodpercig azt se tudtam hogy kerültem oda mint amikor álmodban egyszer csak ott vagy valahol..
2014. dec. 15. 00:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Alacsony vérnyomás, alacsony vércukorszint, epilepszia, kb. ebben a sorrendben. Orvos.
2014. dec. 15. 03:05
 2/3 anonim válasza:

Nekem úgy tűnik, hogy a leesett vérnyomásod az oka.

A beszűkült/elszürkült látótér, illetve megszédülés például nekem is előjön néha, és nekem konkrétan alacsony.

Ha nincs vérnyomásmérőd, próbáld ki a következőt!

Ha felállsz, és kezdődik a dolog, rögtön hajolj le derékból, amennyire csak bírsz! Mennél lejjebb van a fejed, annál jobb!

Ha elmúlik a dolog, akkor tényleg a vérnyomás a ludas.

De mindenképp az lenne a legjobb, ha kivizsgáltatnád a dokival, mert ez azért elég komolynak tűnik!

2014. dec. 15. 03:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ezt a lehajolásos dolgot majd kipróbálom
2014. dec. 15. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!