Fáj a hátam, ez mitől lehet? Már lassan egy hete fáj. nem emeltem nehezet meg nem is sportolok. L17
Valószínű tényleg az a baj, hogy nem sportolsz és mellette sokat ülsz. Ha nem szégyelled magad hívd el barátnődet egy játszótérre ahol valamelyik mászókán beakasztod a lábad és fejjel lefele lógsz. (ne egyedül csináld.) Lazítsd el a hátadat. Ez jót tesz, de utána keress valami sport/tánc lehetőséget, vagy nézz ki a netről bemelegítő, nyújtó és hátizom erősítő otthoni gyakorlatokat.
Próbálj úgy feküdni, hogy a gerinced minél egyenesebb legyen, lábadat húzd fel úgy, hogy a talpad az ágyon legyen.
Forró fürdő kilazítja az izmokat.
Ha újabb egy hét múlva is fáj akkor menj el dokihoz.
Szia! Igazuk van az előttem szólóknak, valószínűleg megoldás neked a gyógymasszázs, de nem biztos, és tényleg köze lehet ahhoz, hogy nem sportolsz, esetleg még nem is jól ülsz.
Én gyógymasszőr vagyok, de néhány kérdést tisztázni kell, hogy kiderüljön, tudok-e segíteni neked. Írtam privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!