Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy ember mennyi idő után...

Egy ember mennyi idő után halhat meg éhen? Mik az éhezés tünetei? Fájdalmas nagyon?

Figyelt kérdés
2010. febr. 1. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Régebben (20 éve?), A TV hiradóban beszámoltak ilyen hírekről: Északírországban börtönbe zárt politikai(?) foglyok önkéntesen éhségsztrájkoltak, addig amíg meg nem haltak. Folyadékot ittak. Általában kb.46-56 nap múlva haltak meg, ki mennyi ideig húzta.
2010. febr. 1. 19:15
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi
2010. febr. 1. 20:09
 3/4 anonim ***** válasza:
A tünetek? Kínzó éhségérzet, testi gyengeség, később a has felpuffadása, gázok alul-felül, esetleg hasmenés. A hosszú éhezés maradandó testi károsodást okoz.
2010. febr. 1. 20:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Az éhezés tünete lehet a hányás is. Nekem mindig hányingerem van ha nagyon éhes vagyok, de én úgy hallottam hogy aki éhezik az egy idő után kábult lesz, és végül nagyon már fel sem fogja a dolgokat...
2010. jún. 2. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!