Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Bőr alá növő szőrszál - mit...

Bőr alá növő szőrszál - mit lehet vele kezdeni?

Figyelt kérdés

Nyáron kezdődött a probléma, előtte soha egy se volt ilyesmi, hogy először a karomon, most már a lábamon is elkezdenek a szőrszálak benőni a bőr alá, és ott először begyullad, majd betokozódik és kis piros foltként ott marad, apró duzzanat, csomó is tapintható.

Bőrgyógyász azt mondja, hogy semmit nem tud vele kezdeni, max sebészeti úton ki kéne vágni mindegyiket. Na de ez nem megoldás, hát folyamatosan akkor ezzel fog menni az életem hátralevő része, hogy kivagdosnak darabokat?

Mégis mitől indult meg a folyamat és hogy lehetne elkerülni?

2014. dec. 10. 09:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Bőrradírozd sűrűn! Némelyiket ki lehet piszkálni tűvel.
2014. dec. 10. 09:51
 2/2 A kérdező kommentje:
én már mindegyiket igen mélyen is "szétturkáltam" tűvel, de persze ki nem jött, ellenben rosszabb lett, mert csak több ideig gyógyult. úgyhogy nem látok megoldást.
2014. dec. 10. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!