Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen kiütésem lehet?

Milyen kiütésem lehet?

Figyelt kérdés

Tegnap este vettem észre, hogy a jobb lapockámon, egy pár négyzetcentis terülten, egymáshoz nagyon közel, kis, de változó méretű kiütések jelentek meg - pirosak (de nem nagyon), viszketnek, és picit szúrnak és fájnak. Mi lehet ez?

Az előtt való nap, hogy észre vettek, egy új ruha volt rajtam, okozhatott az valamilyen allergiás reakciót...? Mondjuk, elég furcsa, hogy csak tényleg egy foltra korlátozódik az egész.

Vajon mitől múlna el négy napon belül?:((

2014. dec. 9. 20:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha voltál bárányhimlős , lehet övsömőr.
2014. dec. 9. 20:43
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Voltam bárányhimlős, de a leírások alapján és képek alapján az azt hiszem jobban fájna sokkalsokkal (ez inkább csak kellementlen) és nem annyira csúnya. Legalábbis nagyon remélem nem az.
2014. dec. 9. 20:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem mindig fáj
2014. dec. 9. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!