Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Vágott sebnél ez normális?

Vágott sebnél ez normális?

Figyelt kérdés

1 hete rosszul helyeztem be a pengét a borotvába, vagy nem is tudom mi történt, de nagyon megvágtam magam, egész mély sérülés lett. Azonnal lemostam, tettem rá sót (más dolog nem volt itthon amivel fertőtleníthettem volna)

Azóta szépen bevarrasodott, de 1-2 napja kicsit piros lett a seb körül most meg lejött a var róla. Nem vérzik, nem érzek fájdalmat, de ha megnyomkpdom valami átlátszó folyadék jön ki a sebből. Ez normális? Ilyenkor mi a teendő? Tegyek rá megint sót?

2014. dec. 5. 23:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Sót véletlen se. De miért nincs otthon Betadine, Curiosa vagy sebhintőpor? És semmi alkoholos nincs otthon, arcszesz vagy akármi? Amúgy nem kell aggódnod. Az az átlátszó folyadék a fertőzés elleni harcban elpusztult fehérvérsejtjeid. Pár nap alatt kitisztul és beforr a seb.
2014. dec. 5. 23:27
 2/2 A kérdező kommentje:
Van itthon, biztos vagyok benne, de édesanyám dolgozik, egyedül szoktam lenni 18:00-2:00-ig és mást nem találtam. Pedig egy darabog keresgéltem. De köszönöm a választ, megnyugtatott. :)
2014. dec. 5. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!