Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » SOS, mit csináljak, hogy...

SOS, mit csináljak, hogy holnap kibírjak 4 órát pisilés nélkül?

Figyelt kérdés

Nos, az a helyzet, hogy általában ha nem iszom, akkoris nagyon sűrűn kell pisilni mennem.

Akárhányszor kirándulunk APuékkal, mindig pisilnem kell.

Múltkor volt, hogy 30 percen belül 3x álltunk meg, és rendesen pisiltem. AMikor wellnessezünk, rengetegszer kikell jönnöm a medencéből, mert bepisilek annyira kell, és tényleg pisilek.

Húgommal múltkor sétálni mentünk, itthon pisiltem, 2 óra se volt a séta, amint haza jöttem már nagyon kellett.

Holnap Bécsbe megyünk, és 4 óra alatt 1x fogunk megállni. Én nem tudom hogy fogom kibírni. 47-en megyünk, ezért nem állíttathatom le a buszt. Mit csináljak, hogy kibírjam az utat??:(

2014. dec. 5. 21:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Ezzel már rég orvoshoz kellett volna fordulnod. Agyban is eldőlhet amúgy ez az egész. Foglald el magad utazás közben.
2014. dec. 5. 21:57
 2/3 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok mint te kérdező, én még éjszaka a legmélyebb álmomból is képes vagyok felébredni, és wc-re menni , mert pisilnem kell. Ha nem megyek akkor hajnali 5-kor arra ébrednék, hogy fáj a hasam. Én el is mentem vele orvoshoz, majd nőgyógyászhoz. Teljes vizsgálatok után kiderült, hogy nincs semmi bajom( hál istennek) Még gombám is. Az orvos végül azt mondta, hogy elképzelhető, hogy a rendszeres sóevés okozza nálam a vizelési ingert.

De a te helyedben nem aggódnék. Mivel 47 -en mentek Bécsbe akkor ti nagy volán busszal mentek, és ma már mindegyik ilyen buszon van WC. De ha nincs, akkor vegyél felnőtt pelenkát ha nagyon aggódsz. Bár én nem támogatom a pelenka használatát (hacsak nem beteg, vagy vizelési visszatartási gondok vannak) Ugyanis ha egyszer megálltok akkor ki fogod bírni.

2014. dec. 5. 22:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Lemaradt a "sincs" szó. Még gombám sincs..
2014. dec. 5. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!