Normális hogy otthon azért nem húzzák le a wc-t pisilés után hogy spóroljanak a vízzel?
Figyelt kérdés
Nevelőm új ötlete a spórolással kapcsolatban, hogy ha pisilünk, ne húzzuk le a wc-t mert sok lesz a vízszámla.
Egyszerűen már nincs gusztusom bemenni otthon a wc-re, azóta borzalmas pisiszag is van, hiába a wc illatosító és fertőtlenítő. Természetesen nem követem ezt.. attól félek hogy elkapok valamit, nagyon fogékony vagyok ezekre. Nem, nem ülök rá..
Ép eszű ember így spórol??...
2014. szept. 1. 21:59
3/10 anonim válasza:
Nem normális, de ismerek ilyet. Javasold nekik, hogy a fürdővízből, vagy a mosógépből kijövő vízből, akár esővízből tegyenek egy vödörbe vizet, és legalább használják azt.
4/10 anonim válasza:
Nem, ez abszolút nem normális. :S
5/10 anonim válasza:
Nem, épeszű ember ott spórol, ahol tényleg lehet és érdemes. Az valóban pazarlás, hogy ivóvízzel öblítjük a vécét, de erre nem az a megoldás, hogy ott hagyjuk órákig erjedni a vizeletet. A vízszámla meg akkor lesz magas, ha az ember nyitva hagyja a csapot például a fogmosás idejére, vagy nem javítja meg a csepegő csapokat.
6/10 Kései Sirató válasza:
Nem normális, beteg ötlet. Javasold az esővíz gyöjtést erre a célra, vagy pedig a wc illatosítón spóroljanak, csak húzzák le rendesen, mert ez nagyon ciki.
7/10 A kérdező kommentje:
Ez az esővíz, mosógépvíz jó ötlet, megpróbálom anyámon keresztül rávezetni a nevelőmre. Sajnos a lányára is rászoktatta, és vendégségben is otthagyja a pisit.
2014. szept. 2. 20:26
8/10 Kései Sirató válasza:
Az jutott még eszembe, hogy fürdeni biztosan szoktatok. Fürdés után a fürdőkádból vett vödör vizzel öblítsétek a wc-t! Még ez is jobb, mint a semmi.
9/10 anonim válasza:
Mondjuk én sem szoktam éjszaka. 3 kor nem ébresztek föl mindenkit a wc vel
10/10 anonim válasza:
9-es: pfuj, az jobb, hogy reggelre állott pisaszaga lesz az egésznek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!