Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek kiújult a bőrrákom...

Szerintetek kiújult a bőrrákom (kép)?

Figyelt kérdés

Egyszer már volt melanomám, csak akkor újonnan megjelent egy fekete anyajegy, és folyamatosan nőtt. Ez az anyajegyem viszont már vagy 10 éves és nemrég az oldalán megjelent egy fekete folt és a fél felszíne elfeketedett. Nem emlékszem már tejesen, hogy anno hogyan nézett ki, de szerintem ez nem normális. Bőrgyógyásznak megmutattam, azt mondta, hogy egészséges, de ő a fekete anyajegyemre is azt mondta, hogy minden OK vele. Nem osztom a véleményét. Azt hittem az első műtét után vége ennek az egésznek, de nem. Ez egy rémálom. Mi van ha a fejbőrömön is ilyenek vannak, csak a hajam miatt nem látom, vagy esetleg a körmöm alatt nőtt egy rákos anyajegy? Még csak 18 éves vagyok... Szerintetek ismét kéne aggódnom?

[link]

2014. dec. 5. 12:37
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Eldöntöttem, levetetem, hétfőn megyek időpontot kérni.
2014. dec. 6. 21:34
 12/13 anonim ***** válasza:
Most vetettünk le a lányomnak egy hasonló küllemű 2 mm-es anyajegyet. A doki mindég azt mondta menjünk vissza fél év múlva, de én nyugtalan voltam miatta, mert az anyajegy alatt jött az a kis szirom szerű, barna rész. A teteje meg sötét volt nagyon és nem volt egyszínű. Pár napja vették le, de nem fájt neki. Küldik szövettanra egy hónap a tenyésztés. Egy ismerősünknek a kislányát többször műtötték melanómával. Szerintem akkor is vetesd le, ha azt mondják nincs baj, mert sokakat félrediagnosztizálnak. A fejbőröd meg át tudod nézetni anyukáddal is. A körmöd alatt meg nem fog valószínűleg jönni.
2014. dec. 14. 15:01
 13/13 anonim válasza:
Mi lett végül a gyanús anyajegy diagnózisa?
2020. febr. 17. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!