Jön a vizsgaidőszak és a fél év végi vizsgák, hogy tudnám kicsit fejleszteni a teljesítőképességem és a memóriám?
Figyelt kérdés
Úgy érzem nagy a nyomás és nehezen is veszem rá magam a tanulásra. Pedig most lesz jópár tárgyból vizsgám. Már kerestem neten ötleteket, de nem akarok gyógyszereket szedni, sem sok kávét inni, inkább valami természetes, lehetőleg mellékhatások nélküli megoldást keresek.2014. nov. 30. 14:47
1/3 anonim válasza:
Memolife, stb., rengeteg ilyen cucc vab, gingko biloba, a guarana jó a kávé helyett, bár rendesen felpörget az biztos.
3/3 anonim válasza:
A 2. vagyok... megint.
Barmilyen agyfejleszto szer - gingko biloba stb. - szart se ernek... hidd el, probaltam, de azoktol csak masok gazdagodnak a te karodra.
Nekem a sakk, a sudoku es az ilyen logikai jatekok jottek be.
A sakk alatt elore kell gondolkodni, ki kell talalnod, hogy az ellenfeled mit lep. Nagyon faraszto, de imadom 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!