Miért gyullad be "folyton" a fülem?
Figyelt kérdés
Most is éppen be van gyulladva, de ez már a sokadik alkalom. Háziorvosnál voltam, adott antibiotikumot. Voltam már fül-orr-gégésznél is, nem is egyszer, a nyáron vagy egy hétig jártam. Ő kitisztítja, pár napig a csíkot cserélgeti benne, majd ő is ír gyógyszert. Ilyenkor rendbe is jön, meggyógyul, nem fáj és kontrollra is visszamegyek, ahol az orvos is megerősíti, hogy elmúlott. Viszont újra és újra begyullad, kisebb-nagyobb időközönként. Nem romlik a hallásom vagy ilyesmi csak szimplán idegesítő, hogy mindig ez van. Nem tudták megmondani, hogy ez miért van, mindig a vizet mondják, hogy biztosan belemegy. Nem úszok, egész nyáron nem voltam víz közelében és akkor gyulladt be a legjobban....fürdésnél, hajmosásnál is már külön figyelek rá, hogy ne menjen bele víz. Nem értem, hogy miért van és miért pont mindig a fülemmel van a baj. Soha nincs torokgyulladásom például, nem mintha szeretnék, de kicsit furcsa, hogy mindig ez a baj.2014. nov. 29. 09:44
1/2 anonim válasza:
Sajnos vannak ilyen típusú emberek. Szoktad fülpiszkálóval tisztítani?
2/2 A kérdező kommentje:
Szoktam, de most már azt sem nagyon erőltetem mert elviekben nem jó mert sokszor csak beljebb toljuk vele a cuccot meg nem tesz jót így a fülben nyúlkálni, de azért néha muszáj. Lehet, hogy csak szimplán peches vagyok ilyen szempontból...
2014. nov. 29. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!